GPU kihasználatnál mire kell figyelni?
Figyelt kérdés
Szóval megvettem a wallpaper engine-t is beállítottam egy füst szimulálós háttérképet. NZXT Cam-al figyeltem a "load-ot" és az felmegy 60% fölé is az órajel 759Mhz-n van, ami néha 1500 körül van (de az csak egy pillanatra és ekkor csak 11%-ot használ). Hőfok csak 5 fok körül emelkedik meg, ha használoma hátteret. Szóval a kérdésem, hogy akkor most lényegében mennyire terheli a GPU-t ez a dolog? (GTX 1070)2020. ápr. 19. 00:34
1/2 Közveszélyes Kontár válasza:
hogy erted mennyire? Szamokban te irtad le most...
biztos lehet allitgatni a hatteret
de mi is aggaszt hogy tulzottan terheli vagy hogy kevesbe "mint kellene"?
2/2 A kérdező kommentje:
Nem igazán értek ezekhez az órajelekhez és a többihez. Csak annyi, hogy például áramfogyasztás mennyire nő meg. Gondom nem nagyon mert csak az asztalon aktiválódik.
2020. ápr. 19. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!