Létezik veszteségmentes videóvágó program?
Figyelt kérdés
Van egy 50gigás 4k hdr filmem de csak 28 gigás pendrivem van és szeretném lejátszani a tvn. Szóval 2 részre akarom vágni a filmet hogy ráférjen. (tudom hogy meg lehetne osztani de azt irja nem játszható le a formátam. Hdd re is probáltam mássolni, úgy le is játsza csak nézhetetlen úgy szaggat. (hdd túl lassú ahoz a filmhez) ingyenes legyen a progam. Van ilyen?2020. ápr. 18. 09:37
11/11 A kérdező kommentje:
Nem azon van! Azon nem indult el. Tudom hogy lehetne képernyöképet is de gépen nem vagyok bejelentkezve gyik ba. Azért 8perce film 60 giga az nem lenne sok egy kicsit?
2020. ápr. 18. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!