Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ti honnan veszitek a windows...

Ti honnan veszitek a windows Office csomagot?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 17. 20:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Office 365 ingyen jár amíg tanulok, szóval ezt használom.

Venni akartam már, de olyan drága mint a nyavaja, amennyit használom nekem nem érné meg.

2020. ápr. 17. 20:16
 2/10 anonim ***** válasza:
A Windowst az egyetem adta ingyen annak idején. Office helyett ingyenes alternatíva van, az arra elég, hogy ha belefutok egy doksiba meg tudjam nyitni. Ha majd esetleg home officehoz kellene az ms office, a cégnek kell biztosítania.
2020. ápr. 17. 20:17
 3/10 anonim ***** válasza:
LibreOfficet használok (nem mondtad, hogy MS Office, csak annyit, hogy Windows...), ezt pedig internetről töltöm le: libreoffice.hu.
2020. ápr. 17. 20:24
 4/10 P.O.C. ***** válasza:
100%
A torrent bevásárló központból.
2020. ápr. 17. 20:26
 5/10 MancsWolf ***** válasza:
Office 365 2099ft/hó nem mondanám veszetten drágának. MS nél van előfizetve.
2020. ápr. 17. 20:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Meg van bütykölve, úgyhogy ingyen..
2020. ápr. 17. 20:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Sehonnan, mert a LibreOffice és az OpenOffice sokkal jobbak, ráadásul ingyenesek is.
2020. ápr. 17. 20:43
 8/10 tabaki ***** válasza:
LibreOffice
2020. ápr. 17. 22:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Gyerekeknek suli révén jár, asszony is kap mert közoktatásban dolgozik, és én is kapok egy O365+Win10 licencet, mert egyetemen dolgozok rendszergazdaként.

Amúgy nem használom ki, itthon Linuxon van Libreoffice-szal és WPS Office-szal. Egyébként licencet ebayről veszek azoknak, akiknek a gépét telepítem.

2020. ápr. 17. 23:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Én mondjuk a Microsoft-tól. Nem drága, különösen, hogy a családban többen is használhatják + az 1TB OneDrive nem jön rosszul.

Valaki írta, hogy Libre/OpenOffice jobb és ingyenes. Ebből azért ez utóbbi igaz, a jóságáról azért tudnék vitatkozni (használom mindkettőt, és bár alapvetően opensource "hívő" vagyok, az MS Office a maga kategóriájában még mindig verhetetlen sajnos).

2020. ápr. 18. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!