Ingyenes AVG 2020 Internet Security 2 napig?
Figyelt kérdés
VG Internet Security 2020 beszerezhető 1éves licensszel. 13.000FT helyett 2 napig, ingyen. Eredeti hivatalos, nem szürke licenszel.
2020. ápr. 17. 19:43
11/14 anonim válasza:
#most néztem a defender frissítéseket, el kell hogy szomorítsalak, de nekem legkésőbb minden másnap kap frissítést az adatbázis. Mint írtam a win 10 defendere fényévekkel jobb mint a régi. Akármilyen más vírusírtóval nekem csak a szívás volt. Szóval köszi továbbra sem lesz más a defenderen kívül a gépemen. Win 7 alatt még nekem is volt, és pont az avast, és mégis kaptam be vírust. Mióta win 10-em van és csak defendert használok nincs vírusom.
12/14 anonim válasza:
Futtas csak le egy tesztet Kaspersky, NOD32 vel egymás után majd HITMAN PRO val és meglásd lesz vírusod méghozzá nem is kevés :) (Ez mondjuk attól függ mit csinálsz az adott gépen, és igen a defender ha nem szedsz le sehonnan semmit csak megbízható forrásból és nem nézel illegálisnak számító dolgokat akkor igen elég más esetben NEM ELÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) A defender egy olyan játék letöltése közben ami vírusos nem szól be hogy "hopp ez vírus inkább törlöm", inkább kivárja még lefuttatod utána kap észbe mikor már ráment a vírus a gépedre a tűzfalról ne is beszéljünk....
13/14 anonim válasza:
ja és én óránként kapok frissítéseket a vírusirtómhoz :)
14/14 anonim válasza:
Oké lement a teszt vele, 1000 vírusos appot futtattam le a defenderrel (másik internetre nem bedugott, már nem használt gépen) és MINDET engedte lefuttatni :) Ez a jó vírusirtó? Leszedtem az INGYENES Comodo Internet Security t, tessék máris csak 13 ment le a veszélyes appokból a maradék 987 et már a gépre kerülésekor, letőltődésekor blokkolta. Mindkettő a max beállításai azaz a legjobb védelem mellett ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!