Miért nem éles a lementett videó? (Adoba Premiere Pro)
Figyelt kérdés
Az adobe premiere pro-ban csinálok egy videót (jó minőségű kép van a videóban és szöveg, amit a programban írtam a képekre), és rámegyek, hogy Export > Media, és ott beállítom a jó minőséget (hogy úgy mentse le), majd a beállítások után rámegyek, hogy exportálás. A videó exportálása megtörténik (betölt a 100%).
Utána amikor pedig megnyitom a lementett mp4 videót, akkor annak még sincs jó minősége. Az egész videó homályos és pixeles (mintha 144p-be lenne).
Egyszer már volt, hogy ezt csinálta a program, de utána úgy hogy nem csináltam semmit vele, egy ideig sikerült megjavulnia és teljesen jó minőségben tudtam lementeni a dolgokat, de most megint ugyanazt csinálja mint akkor.
Ennek mi lehet az oka? Hogyan lehet megoldani?
2020. ápr. 17. 11:55
1/2 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy beállítod a jó minőséget? Mit választasz ki, milyen formátumot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!