A The Sims 3-at hogyan és honnan tudom letölteni Windows 10-re?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 13. 15:21
1/8 anonim válasza:
Origin az Electronic Arts saját webáruháza, de a Sims3 Steamen is fent van - ott több a panasz hogy drágák a DLC-k. Ha nem használtad még ezeket: fizetés után az online fiókodhoz adja a játékot, és egyből telepíthető is.
2/8 A kérdező kommentje:
A Steam fiókomhoz?
2020. ápr. 18. 20:25
3/8 anonim válasza:
Amelyiken veszed, ahhoz a fiókodhoz fogja hozzáadni. Kevés Origin játék érhető el Steamen, de a Sims3 köztük van. A Sims4 viszont már Origin exkluzív, azt csak ott tudod megvenni.
4/8 A kérdező kommentje:
És ha eredeti lemezen megvan nekem a sims 3 akkor lemezről hogyan tudom feltelepíteni windowz 10 pc-re?
2020. ápr. 19. 15:29
5/8 anonim válasza:
Ahogy eddig is telepítetted, nincs különbség Win10-en. Berakod az első lemezt, elindítod a telepítőt (valószínűleg még fel is ugrik az üdvözlőképernyő), és végigmész a lépésein. Ha 2012 utáni verziód van, ahhoz Origin fiók is kell, és onnan is letölthető bejelentkezés után, nem kell lemez hozzá.
6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként ehhez nem kéri az Origint tőlem csak valami netkeretrenszert amit egyik haverommal leszedtünk hozzá de úgy sem tudtuk feltelepíteni. Mit kell vagy lehet ilyenkor csinálni?
2020. ápr. 20. 18:06
7/8 anonim válasza:
A 2012 előttieknél még nem volt Origin, azok nem is fogják kérni. Ott a kód csak a telepítéshez kell, nincs online fiókba belépés. Pont emiatt nem is tudod letölteni, mert azt a kódot az Origin nem fogadja el aktiválókódként.
8/8 A kérdező kommentje:
De akkor most már soha nem fogom tudni letölteni?
Vajon?
2020. ápr. 20. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!