Hogy kell kicsomagolni egy file-t?
Azt hizem \'rar\' kiterjesztésű. Az internetről lehet ingyenesen letölteni, meg van adva a kicsomagoláshoz szükséges jelszó is. Csak én nem értek hozzá, nem tudom, hogy kell.
Meg tudom adni a linket, ha az segít.
Előre is köszi.
Szia!
A legegyszerűbb, ha a WinRAR nevezetű programot használod, melyet letölthetsz szinte bárhonnan. Sajnos csak próbaverzió, de ez a legjobb progi egyszerű csomagolásokhoz. Töltsd le, telepítsd, és ha kész, a letöltött becsomagolt fájlra egy jobb klikket nyomva kijönnek a lehetőségek. Kattints a Kicsomagolás ide menüpontra, ez a legegyszerűbb módszer. Remélem érthető voltam, ha nem, nyugodtan kérdezz.
Köszi.
Ott tartik, hogy letöltöttem egy WinRAR-t. Most ott van az asztalon. Hogy kell telepíteni?
Bementem a Start--> Vezérlőpult --> Programok telepítése és törlése --> Új program hozzáadása pontba,
de ott csak lemezről, vagy a windows Update-tet ajánlja fel.
Hogy tudom az asztalra másoltat telepíteni?
A telepíthető fájlok .exe kiterjesztésüek. Vagy egy .exe a telepítő készlet, vagy több fájlból áll, de itt is az általában setup.exe fájllal indíthatod a telepítést.
A winrar.exe-n duplán kell kattintani...elindul a telepítés.
Next-next....ok. Ha kész vagy, a becsomagolt fájlon, nyomsz egy jobb gombot, és a legördülő menüben választod a kibontást...kicsit gyakorolj vele...
Sikerült!!!!
Rákattintottam, és utána a futtatással lehetett telepíteni.
Még nem igazán értem, mit csinálok, és hogy tudom megnézni a letöltött filmet (terhestorna :-) ), de majd csak összejön az is.
Köszi mindenkinek!
Előre az estleges újabb kérdésre...
baloldalt lent torrentezéssel kapcs segédletek/darabolt fájlok összefűzése megnézendő...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!