Miért nem működnek a hívások Teamsben?
Figyelt kérdés
3. hete kezdődött az egyetemen a távoktatás a Micrisoft Teams nevű programmal, eddig teljesen jól működött, de most valamiért nem tudok belépni a meetingekbe. Kiírja a program, hogy meeting strated, de nem válik aktívvá, nem tudok rákattintani, nem is jelenik meg, hogy join. Egyébként is, ha aktív, akkor lila színnel jelenik meg a meeting, most fehér, olyan, mintha csak egy poszt lenne, ami alá kommentelni tudok, de mást nem. Beszéltem az egyetem rendszermérnökével, de nem kaptam érdemleges választ, pedig sürgő lenne. Csak abban reménykedem, hogy valaki küzdött hasonló problémákkal és talált rá megoldást. Légyszi trollok kíméljenek, csak az válaszoljon, aki tud valami konstruktívat.2020. ápr. 8. 12:16
1/3 anonim válasza:
Mások tudnak csatlakozni ugyanazokra a meetingekre?
Csak egyetlen előadónál fordul elő, vagy több különbözőnél is?
Arra gondolok, hogy az oktató valamit rosszul állít be a meeting indításánál. Meg kellene kérni, hogy a kötelező résztvevők közé tegyen be téged, vagy hogy esetleg nem olyan csatorna van-e beállítva a meetingnél, amelyiknek te nem vagy tagja (és nincs jogosultságod hozzá).
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, ezen gondolkoztam én is, de korábban működött, most meg hirtelen nem. Egyébként több óránál is előfordul, de az értekezlet működik. De ha valaki csoportos videóhívást indít, akkor abba nem tudok belépni.
2020. ápr. 8. 12:36
3/3 anonim válasza:
Csak arra tudok gondolni, hogy valami jogosultság probléma lesz. A csoporthoz vagy a csatornához valamiért nincs hozzáférésed.
Egy rendszergazdát kéne megkeresned (nem azt, akivel beszéltél).
Szabad tudni, melyik egyetem ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!