Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kossuth Rádióról milyen...

Kossuth Rádióról milyen programmal tudnék lementeni anyagot?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 4. 21:31
 1/6 anonim válasza:
100%
Interneten a www.myonlineradio.hu weboldalon megkeresed a Kossuth rádió online adását és ott az adás rögzítésére kattintasz.
2020. ápr. 4. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Élő rádióműsort ugyan úgy fel tudsz venni a digitális rendszeren, mint tévéadást, mivel gyakorlatilag ugyan az, csak képstream nélküli. A felvételre képes tévé/set top box készüléket át kell kapcsolni rádió módba, vagy a távirányítón van ilyen gomb, vagy a csatornalistánál találod. Innentől ugyan úgy tudod programozni mint egy tévé felvételt. Ha nincs felvenni képes digitális vevőd, akkor FM rádióról tudsz felvenni úgy, hogy a tuner kimenetét összekötöd az alaplapi hangkártya vonalbemenetével (kék színű jack) majd egy szoftverrel, pl Audacity rögzíted a bejövő hangot.
2020. ápr. 4. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A Kossuth Rádió elérhetősége online adásának elérhetősége:

[link]

ezt tudod menteni például VLC Media Player

[link]

segítségével:

[link]

vagy Streamripperrel:

[link]

De használhatsz egy fejhallgató-/vonalkimenettel rendelkező rádiót, amit rákötsz a számítógép vonalbemenetére (világoskék jack aljzat), majd valamilyen hangrögzítő programmal - például Audacityvel ( [link] ) - felveszed.

Vagy a régi adások felkerülnek némi ideig a Médiaklikkre:

[link]

ott meghallgathatóak és például Video DownloadHelper segítségével

[link]

lementhetőek.

2020. ápr. 4. 22:47
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Régebbi műsor, bocs, nem mondtam. a VideoDH-t régebben használtam, de most nem tudom hogyan kell letölteni vele, mindig feldob egy másik oldalt, hogy telepítsek valami külső programot.

[link]

Itt nem tudom jó-e ha kattingatok tovább?

2020. ápr. 4. 23:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A Use browser (a böngésző használata) elegendő.

Ha bejelölöd a "Use this method by default next time" (A következő alkalommal alapértelmezés szerint használja ezt a módszert) négyzetet, akkor nem fog zavarni vele téged többet.

2020. ápr. 5. 01:53
 6/6 A kérdező kommentje:
:)) Köszi szépen.
2020. ápr. 5. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!