Egyik pillanatrol a masikra lefagyott a laptopom, szetcsesz az ideg, most fejeztem be a szakdolgozatomat, amit nem mentettem kozben, mi a francot csinaljak, hogyha ujrainditom a gepet ne tunjon el az egesz?
Semmit ne csinalj. Akinek ennyi esze van, hogy elete egyik legfontosabb doksijat egyetlen peldanyban, kulso diszk vagy google drive / onedrive / dropbox / akarmilyen mas felho-alapu mentes nelkul a laptopjan tartja, az megerdemli a sorsat.
Ha nagy mazlid van, az office a hatterben elmentette a doksit, ujrainditas utan megprobalja majd helyreallitani. Ha nem, hat igy jartal.
Próba cseresznye:
A "Win + Ctrl + Shift + B" rész megér egy próbát. (Nem használtam, csak találtam!)
ugye van elmente másik példány belőle pendrive-on, google drive-on, telefonodon, másik gépen, stb
ugye van? ugye van? ugye nem vagy olyan lökött végzős főiskolásként hogy nem mentetted el több helyre?
UGYE VAN!???!?!?!
indítsd újra a gépet és ha szerencséd van a word-nek több esze volt és elmentette, illetve vissza tudja állítani.
az eredeti fájl mellett van egy másik nem .doc. Abból talán vissza lehet állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!