Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Macbookon milyen paraméterek...

Macbookon milyen paraméterek kellenek, ha Autocadet, vagy ehhez hasonló programot szeretnék használni?

Figyelt kérdés
Röviden a story annyi lenne, hogy műszaki egyetemre készülök menni, ahol a műszaki rajzot stb-t programban kell majd megcsinálni gépen. Emiatt kell vennem egy erős notebookot, de windowsosat nem nagyon szeretnék, pedig árban jobban jönnék ki valszeg vele. Mivel azonban sajnos kb 700k forintot nem tudok csak úgy letenni az asztalra egy új macbookért, emiatt meg kell húznom egy összeghatárt. Kb 500k forintom lenne talán rá. Megnéztem, hogy milyen gépigénye van egy ilyen programnak és természetesen minimum 16gb ram, intel i7 proci a fő dolog ami szerintem számomra fontos adat. Windowson tudom hogy ennyi a minimum, de (hülyeség, tudom) valamiért van bennem egy kis reménykedés, hogy esetleg egy ilyen paramétereknél gyengébb macbook is képes lenne elvinni normálisan a programot. Nagy baromság ez, vagy van valami esély rá, esetleg valami kiskapu?

2020. márc. 29. 01:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Akkor szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba. Én idén fogok érettségizni (legalábbis eddig úgy néz ki), de mivel sajnos nekem az emelt szintű érettségi idén nem fog összejönni (hosszú sztori), emiatt egy évet halasztok és elmegyek dolgozni, mellette tanulok. Azonban sajnos szakmám nincs, emiatt max 200k a legjobb eset amit itt Magyarországon megkereshetnék havonta. Emiatt van az, hogy kb 500k-ból vennék csak, mivel tartalékolni is szeretnék még azért. De, ha olyan a helyzet és tényleg megéri, akkor ráköltök többet. A megéri alatt itt azt értem, hogy végigkísér az egyetem minimum 3 évén max kisebb hibákkal. Az iphone-om már több mint két éve megvan és eddig csak akkumulátorhibája volt, de ez érthető is. Ezért gondoltam, hogy talán a macbook is tud ennyire hűséges lenni. De itt kérdezném, hogy egy windowsos, hasonló árkategóriájú gép képes lenne kitartani eddig, lassulás nélkül? Ha igen, akkor viszont maradnék valószínűleg annál.
2020. ápr. 2. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!