Mi annak a programnak a neve, ami óránként $2-t termel?
Figyelt kérdés
Tegnap egy angol nyelvű webes reklámban láttam, hogy most akciósan 399 dollárért meg lehet venni, és semmi nem kell hozzá, csak internet kapcsolat, és olyan PC ami nekem is van, és valami számitásokat csinál amiért fizetnek. Sajnos már sehol sem találom, a nevét elfelejtettem, és az az oldal ahol volt a Banner már mást hirdet2020. márc. 26. 10:36
11/11 anonim válasza:
Persze, ismerjük az ilyen - és ehhez hasonló - piramisjátékokat.
Be kell fizetni x összeget, ebből havonta visszakapsz x/y összeget (ami nagyobb, ha magad alá beszervezel néhány tagot), csak egy programot kell a gépre telepíteni.
Volt már ilyen csalás pár éve (Kairos Planet) - a károsultak (akik közül sok a magyar) meg futhatnak a pénzük után ( [link] ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!