Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Letöltöttem a Malwarebytes...

Letöltöttem a Malwarebytes programot majd lefuttattam majd ki szerettem volna törölni a számítógépről?! (a többit lent folytatom)

Figyelt kérdés
és a Program Files mappában lévő mbshlext. Dll fájlt nem engedi kitörölni ezzel a hibaüzenettel:A művelet nem fejezhető be, mert a fájl meg van nyitva a (az) Windows Intéző programban?!Segítenétek?SOS

2020. márc. 23. 13:39
 1/3 Mr. V. ***** válasza:
Töröltesd vele újraindítás utánra ütemezve, a legtöbb vírusirtó így tesz azzal, amit nem tud törölni, vagy töltsd le az unlocker nevű kis segédprogramot, amivel fel tudod oldani a fájl zárolását.
2020. márc. 23. 13:56
 2/3 fukapapa27 ***** válasza:
100%
Azért nem tudod letörölni, mert a Malwarebytes mikor telepíted automatikusan bejelöli magának azt az opciót, hogy Windowszal együtt indul azaz mikor betöltődik a Windows a Malwarebytes is betöltődik! Menj a a tálca jobb sarkára ott keresd meg a Malwarebytes ikonját jobb klikk és ott vedd ki az x-et, hogy automatikusan induljon és indítsd újra a gépet és most már tuti ki lehet törölni!
2020. márc. 23. 19:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :))))
2020. márc. 23. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!