Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Linuxról nem lehet ingyen...

Linuxról nem lehet ingyen Skype vieóhívást indítani?

Figyelt kérdés
Telepítettem a skypeforlinux-64.deb csomagot, és itt kezdődik a probléma. Csak Microsoft fiókkal tudok bejelentkezni, OK épp van egy. Tovább viszont semmit nem tudok kezdeni vele, csak a fizetős szolgáltatások elérhetőek. Próbáltam a webes Skype-ot is. Ott legalább tudok csetelni, de a videóhívás funkció nem elérhető. Én csinálok valamit rosszul, vagy elzárták ezt a funkciót a nem Microsoft-felhasználók elől? Utoljára évekkel ezelőtt Skype-oltam, Ubunturól, simán ment.

2020. márc. 21. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem a Skype egyre instabilabb minden szempontból.

Próbáld meg a Pidgin-t telepíteni, hátha van olyan szolgáltatása amely lehetővé teszi a videóhívást. Messenger-t is támogatja alapból (elvileg, ha azóta nem korlátozták le)

2020. márc. 21. 10:31
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Ahogy minden Micro$oft-termék, a Skype is egyre rosszabb. Rengeteg más alternatíva van, talán még Skype-fiókot is tud kezelni némelyik. Első körben én is a Pidginnel próbálkoznék.
2020. márc. 21. 11:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Közben kiderült, hogy a kamerát nem ismerte fel a gép (még sosem használtam ezen a gépen), és a Skype ahelyett, hogy jelezte volna, hogy nincs kamera csatlakoztatva, egyszerűen elrejtette a videóhívás lehetőségét, ill. a telepített verzió el sem indult. Megfelelő telepítés után már működik.
2020. márc. 22. 01:04
 4/8 Tom Benko ***** válasza:
36%
Miért a szkájp? Utoljára húsz éve volt használható.
2020. márc. 22. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne csodálkozz ha majd üzeneteid pár napig nem mennek át a partnernek hiába írod őket. Egyszerűen rettenetes a Skype, egyre több ismerősöm száműzte végérvényesen életéből. Nekem is már csak azért van, mert van egyvalaki, akit csak ott érek el.
2020. márc. 22. 14:41
 6/8 A kérdező kommentje:
5-ös: nekem is azért van. Amíg nem zárták le a határt, hetente találkoztunk, így eléggé fontos, hogy kapcsolatban tudjunk maradni.
2020. márc. 23. 06:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Értem, nem piszkálódni akartam, csak gondoltam szólok, ha esetleg túl sokat várnál tőle (=hibátlan működést) :-(
2020. márc. 23. 11:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Messenger, Viber, Signal, Telegram... mind jobb a Skype-nál, és mind elérhető Linuxra.
2020. márc. 24. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!