Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 biztonsági mentés?

Windows 10 biztonsági mentés?

Figyelt kérdés
Komplett gép vásárlása OEM licenc-el esetében lehet úgy valamiféle biztonsági mentést készíteni, amiből utólag egy-egy file-t is vissza tudok hozni, vagy csak kompletten a gép aktuális szoftver állapotát menti el és ugyanazt hozza vissza ?

2020. márc. 20. 13:45
 1/2 Mr. V. ***** válasza:

Pl. Acronis TrueImage 2003 programmal tudsz teljes HDD-t menteni, visszaállítani és ha telepíted a rendszer alá a programot, akkor a biztonsági másolatban tudsz vele böngészni és amit szeretnél, azt vissza tudsz állítani akár könyvtárat, akár fájlt.

Sok ilyen backup program létezik, én csak egyet írtam, ami nekem bevált.

2020. márc. 20. 15:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Macrium reflect free

[link]

[link]

[link]

A lementett fileba be lehet a progival lépni és egyetlen file os kinyerhető belőle mint egy zip-ből.

Ha nem akarod telepíteni akkor elég pendrivera tenni az iso-t és arról bootolni.

2020. márc. 20. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!