Windows 10 aktiváló kulcs biztonságos innen?
Figyelt kérdés
Be szeretném aktiválni a Windows 10 operációs rendszeremet, legális forrásból. A Microsoft weboldalán lévő árat kicsit sokallom, egy 20 ezer forintot szeretnék fizetni maximum? Magyarországi webshopokból melyiket ajánlanátok? Sov24.hu weboldal megbízható?2020. márc. 20. 07:49
2/5 anonim válasza:
Nekem pár hónapja valaki az Emag-ot ajánlotta.
3/5 anonim válasza:
Emagról már levették a 2-3 ezres kulcsokat. De máshol ugyanúgy beszerezhető, és biztonságos. Soha nem fogja senki ellenőrizni, hogy honnan van a kulcsod. Az átverés lehetősége is viszonylag kicsi, azok az eladók, akik ezres tételben árulják őket pár száz forintért is működő kulcsot adnak.
4/5 anonim válasza:
Nekem Ebay-ről van Windows 10 Pro kulcsom, kb 3 éve vettem 5€-ért, azóta is működik.
Ugyan onnan vettem anyum gépére is fél éve amin eredetileg Vista volt, azon is működik
5/5 anonim válasza:
szia, lehet neked már nem aktuális, de én most állok előtte és szerintem za lesz mint ami tippet láttam hogy adtak másnak, hardverapróról fogok venni kulcsot egy megbízható embertől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!