Videó vágó programot tudnátok ajánlani?
Nem szerkesztő, kifejezetten vàgó programot keresek.
Nagyméretű fájlokat kezeljen, mkv mp4 leginkább.
És persze a cél, hogy beszerezhető legyen.
Köszi, ez eddig egész jónak tűnik!
Egy kérdés: vak vagyok és lehet valahol állítani a formátumot (supported formátumnál sokat felsorol), vagy mentésnél ennyi, hogy veszteségmentesben mkv, pontos vágásnál meg mp4 automatikusan?
Avidemux. Igaz kicsit fapados, de vágni lehet vele, és még csak újra sem kódolja, ha úgy akarod.
De igen ^^"
Nem vagyok egy nagy számtechguru, szóval nem piszkáltam semmit, nekem az a lényeg, hogy ugyanolyan minőség maradjon, mint az eredeti, feltételeztem, hogy erre az a jó, ha megtartom az eredetit. (Ezek szerint nyilván rosszul :D)
Az első kettőt látom a listában, amit sorol, de mindkettőből kettő van, és az én tudományom itt elfogyott sajna, túl sok az opció. :D
Melóhelyen hülyebiztos programot használunk, ott a kimeneti fájlformátumon kívül semmit nem kell állítani, de azt nem használhatjuk home office-ban, mer'nem, szóval házilag próbálok megoldást találni (jó kis munkahely, tudom).
az Imtoo volt az, ami tökre bejött, még az én láma hozzáállásommal is tudom kezelni, csak ahhoz égen-földön nem találtam kulcsot, vagy anélkül használható verziót (saját zsebből meg mégse venném meg a melóhely kedvéért), azért turkálok az ingyenesek között.
Másik formátumba átírva mindenképpen át fogja kódolni, szóval a százszázalékos minőség valószínűleg nem várható el. Mindenesetre próbáld ki, hogy mennyire leszel vele elégedett.
Ami az audiókimenetet illeti, hát hasraütéssel találd ki, hogy a két hasonló közül melyiket választod, például valamelyik AAC-t. Ha az egyik nem jó, akkor meg a másikat.
Gyakorlati használatba ez a moo0 jobb lenne (timecode alapján vágok, az avidemuxban rengeteget kell hozzá feleslegesen kattintani), viszont a Moo0-ban az életem elunom, mire pontos vágásnál végiggondolja magát a program... értem, hogy miért, de 100+ rövid videót kell egy nagyból kivágnom, ez így munka szempontjából pocsék. :(
Valakinek más tippje esetleg?
Próbáld meg az xMediaRecode programot...mint tipp.
Vagy BoilsoftVideoCutter (Joiner)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!