Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Videó vágó programot tudnátok...

Videó vágó programot tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Nem szerkesztő, kifejezetten vàgó programot keresek.

Nagyméretű fájlokat kezeljen, mkv mp4 leginkább.

És persze a cél, hogy beszerezhető legyen.

2020. márc. 19. 16:28
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocs, a Programokba akartam, elcsúszott egyel. :/
2020. márc. 19. 16:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Moo0 Video Cutter
2020. márc. 19. 16:53
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi, ez eddig egész jónak tűnik!

Egy kérdés: vak vagyok és lehet valahol állítani a formátumot (supported formátumnál sokat felsorol), vagy mentésnél ennyi, hogy veszteségmentesben mkv, pontos vágásnál meg mp4 automatikusan?

2020. márc. 19. 18:47
 4/10 anonim ***** válasza:

Avidemux. Igaz kicsit fapados, de vágni lehet vele, és még csak újra sem kódolja, ha úgy akarod.

[link]

2020. márc. 19. 19:30
 5/10 A kérdező kommentje:
4, próbáltam, nagyon jó lenne, de valami nem tetszik neki, nagyméretű mkv fájlból próbáltam egy kis részletet kivágni mp4-ben, és hibaüzit dobott be... csak mkv-ban engedte a mentést, nekem viszont mindkèt formátumra szükségem van a további munkához. :(
2020. márc. 19. 20:29
 6/10 tabaki ***** válasza:
Nem hagytad úgy véletlenül a Copy beállítást?
2020. márc. 19. 23:13
 7/10 A kérdező kommentje:

De igen ^^"

Nem vagyok egy nagy számtechguru, szóval nem piszkáltam semmit, nekem az a lényeg, hogy ugyanolyan minőség maradjon, mint az eredeti, feltételeztem, hogy erre az a jó, ha megtartom az eredetit. (Ezek szerint nyilván rosszul :D)

[link]

Az első kettőt látom a listában, amit sorol, de mindkettőből kettő van, és az én tudományom itt elfogyott sajna, túl sok az opció. :D

Melóhelyen hülyebiztos programot használunk, ott a kimeneti fájlformátumon kívül semmit nem kell állítani, de azt nem használhatjuk home office-ban, mer'nem, szóval házilag próbálok megoldást találni (jó kis munkahely, tudom).

az Imtoo volt az, ami tökre bejött, még az én láma hozzáállásommal is tudom kezelni, csak ahhoz égen-földön nem találtam kulcsot, vagy anélkül használható verziót (saját zsebből meg mégse venném meg a melóhely kedvéért), azért turkálok az ingyenesek között.

2020. márc. 20. 09:14
 8/10 tabaki ***** válasza:

Másik formátumba átírva mindenképpen át fogja kódolni, szóval a százszázalékos minőség valószínűleg nem várható el. Mindenesetre próbáld ki, hogy mennyire leszel vele elégedett.

Ami az audiókimenetet illeti, hát hasraütéssel találd ki, hogy a két hasonló közül melyiket választod, például valamelyik AAC-t. Ha az egyik nem jó, akkor meg a másikat.

2020. márc. 20. 17:32
 9/10 A kérdező kommentje:

Gyakorlati használatba ez a moo0 jobb lenne (timecode alapján vágok, az avidemuxban rengeteget kell hozzá feleslegesen kattintani), viszont a Moo0-ban az életem elunom, mire pontos vágásnál végiggondolja magát a program... értem, hogy miért, de 100+ rövid videót kell egy nagyból kivágnom, ez így munka szempontjából pocsék. :(

Valakinek más tippje esetleg?

2020. márc. 23. 16:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Próbáld meg az xMediaRecode programot...mint tipp.

Vagy BoilsoftVideoCutter (Joiner)...

2020. márc. 23. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!