Mit csinálhatnék ez ellen az Oblivion nevű játékban?
Figyelt kérdés
Szóval leszögezném az elején, hogy nem alapértelmezett fajjal játszok(cute elf) ha ez számít. Szóval egy egész helyes fejet csináltam neki a játék elején. A probléma ott kezdődik, hogy vámpírrá változtam, mert hogy az milyen jó buli lenne már. Nos tényleg jó, először csak kicsit sápadtabb lett, és furák lettek a szemei. Mondom oké, ilyen az előző karakteremnél is volt. Viszont most meg észrevettem, hogy az egész feje eldeformálódott valami miatt. Ha kigyógyulok a vámpírságból akkor ugyan így marad, vagy rendbejön? Esetleg mit tudnék ezzel kezdeni? Valami mod van hozzá ami segít? a peccseket feltettem.2010. júl. 25. 18:17
1/1 anonim válasza:
Nos látom olyan emberrel van dolgom aki szeret mod-olni akárcsak én is :).
Az ilyet meglehet oldani különböző mod-okkal aján lom a [link] ot ott van minden.
A másik kérdésedre hogy ha kigyógyulsz a betegségből akkor vissza áll-e az arca az hogy: Elvileg igen vissza kéne állnia az arcának ha nem akkor viszont cumi BOCS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!