Windows 10-et csak microsoft fiókkal lehet telepíteni?
Figyelt kérdés
1909-est tettem fel egy rokon gépére. Eddig valahogy ki tudtam hagyni a ms fiókot, itt nem lehetett. Ilyen erőszakos "lett", vagy valamit elnéztem telepítésnél?2020. márc. 15. 21:14
1/9 anonim válasza:
Úgy telepítsd, hogy közben ne kapjon netet a gép.
Így muszáj lesz net híján lokális fiókot csinálnia
2/9 anonim válasza:
Valamit elnéztél telepítésnél. Én raktam már fel 1909-et gépre, december 31.-én NVMe SSD-re való váltás során újraraktam a Win10 Pro-t (clean install) és ugyanaz volt a menete a telepítésnek. Semmit nem változott, kb. mint mikor 2017 év elején először telepítettem Win10-et. Ugyanúgy ki tudtam jelölni, hogy offline fiókot kérek, annyi, hogy kicsit trükkös a folyamat és ha "next next install finish" módon telepítesz, akkor elég könnyen elkerülheti a figyelmedet.
3/9 anonim válasza:
#2 Vagyok megint. Nekem sosincs lekötve telepítésnél az internet. Én nem vesződök ilyesmivel, mert felesleges. Net kapcsolat mellett is létre lehet hozni az offline fiókot, létre KELL tudjad hozni.
4/9 anonim válasza:
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Rajta volt a net..., legközelebb nem lesz.
2020. márc. 15. 22:11
6/9 anonim válasza:
Csakhogy a 1909 a legfrissebb verzió, én pedig clean install során nem is olyan rég (dec 31. mint mondtam) nem tapasztaltam ilyesmit a 1909 telepítése során. A megszokott módon nem épp a júzer orra elé kötve, de ott volt az offline fiók létrehozására szolgáló gomb is.
Ha meg végül mégis ebbe az irányba megy az MS, akkor ki kell addig húzni a netet. Nagy kaland.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
Akkor is regisztrálja magát, ha nincs neten telepítéskor?
2020. márc. 16. 08:19
8/9 anonim válasza:
Majd ha feltelepítetted a Windowst, UTÁNA már lehet net.
Akkor fogja magát aktiválni.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
2020. márc. 16. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!