Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10-et csak microsoft...

Windows 10-et csak microsoft fiókkal lehet telepíteni?

Figyelt kérdés
1909-est tettem fel egy rokon gépére. Eddig valahogy ki tudtam hagyni a ms fiókot, itt nem lehetett. Ilyen erőszakos "lett", vagy valamit elnéztem telepítésnél?
2020. márc. 15. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Úgy telepítsd, hogy közben ne kapjon netet a gép.

Így muszáj lesz net híján lokális fiókot csinálnia

2020. márc. 15. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Valamit elnéztél telepítésnél. Én raktam már fel 1909-et gépre, december 31.-én NVMe SSD-re való váltás során újraraktam a Win10 Pro-t (clean install) és ugyanaz volt a menete a telepítésnek. Semmit nem változott, kb. mint mikor 2017 év elején először telepítettem Win10-et. Ugyanúgy ki tudtam jelölni, hogy offline fiókot kérek, annyi, hogy kicsit trükkös a folyamat és ha "next next install finish" módon telepítesz, akkor elég könnyen elkerülheti a figyelmedet.
2020. márc. 15. 21:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
#2 Vagyok megint. Nekem sosincs lekötve telepítésnél az internet. Én nem vesződök ilyesmivel, mert felesleges. Net kapcsolat mellett is létre lehet hozni az offline fiókot, létre KELL tudjad hozni.
2020. márc. 15. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Csakhogy azóta történt egy ilyen:

[link]

2020. márc. 15. 22:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Rajta volt a net..., legközelebb nem lesz.
2020. márc. 15. 22:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Csakhogy a 1909 a legfrissebb verzió, én pedig clean install során nem is olyan rég (dec 31. mint mondtam) nem tapasztaltam ilyesmit a 1909 telepítése során. A megszokott módon nem épp a júzer orra elé kötve, de ott volt az offline fiók létrehozására szolgáló gomb is.

Ha meg végül mégis ebbe az irányba megy az MS, akkor ki kell addig húzni a netet. Nagy kaland.

2020. márc. 15. 22:44
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi.

Akkor is regisztrálja magát, ha nincs neten telepítéskor?

2020. márc. 16. 08:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Majd ha feltelepítetted a Windowst, UTÁNA már lehet net.

Akkor fogja magát aktiválni.

2020. márc. 16. 09:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
2020. márc. 16. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!