Mit tegyek, honnan szerezzek olyan linket, ahonnan letölthetnék egy olyan Xp-t, amin rendesen működök a bootolás?
Tehát,h ahogy beteszem az olvasóba egyből,még a windows előtt a cd-ről bootol és kidob egy olyan ablakot,ahol letudom formátozni az egész HDD-t,ill partíciókra oszthatom.
(bocs a kérdés megfogalmazásáért,de csak így lehetett kiírni)
Nincs itt semmilyen "ablak", a Windows XP telepítőlemez még nem grafikus felületű a beállítások ezen szakaszában.
A boltban már nem kapható, közvetlen letöltési linket meg nehéz találni. Szóval hazai torrent oldalakkal próbálkozz.
Na épp ez itt a baj,h hiába csinálom ezeket,amilyen CP-m,meg VIstám nekem van eggyik se hozza elő nekem azt a "képernyőt"(ha az ablak szó nem volt helyénvaló),ami letudnám formázni az egész HDD-t,csak az adott partícióra tudom feltelepíteni az op rendszert.
És nekem egy olyan kell,h teljes formázást tudjak csinálni.
Mindegyik telepítőlemezzel meg tudod ezt csinálni, aminek nem sérült vagy hiányzik a boot szektora.
Ehhez visztont az kell, hogy a töltött iso-t CD képként írd ki, és ne csak pusztán a telepítőfájlokat másold a lemezre, mert, akkor a boot szektor nem fog átmenni.
Persze lehet utólagosan is pótolni az elvesztett boot szektort pl.: nLite -al. Vagy nero-val ezen videó szerint:
Persze a BIOS-ban is be kéne előtte állítani, hogy CD/DVD-ROM -ról bbot -oljpn elsőnek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!