Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Csá vettem 1 micro sdhc...

Csá vettem 1 micro sdhc kártyát a mobilomba, de azt írta hogy "nincs formázva" ezért megformáztam a sajátgépben, de nem jó így se. Lehet hogy csak azért van mert 4gb a kártya és nagy a telomba?

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 12:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Nézd meg a telód leírásában (mivel nem írtad, milyen típus), hogy max mekkora kártyával fér össze, hátha ez a gond. Másik, hogy én telón belül szoktam formázni, n70-en meg lehet csinálni (memóriakártya, opciók, formázás). A legtöbb teló felismeri, mint új eszközt, úgyhogy csak a beállításaiban kell bogarásznod, és a teló testre is szabja magának.
2010. júl. 25. 12:56
 2/2 anonim ***** válasza:
A 4GB-s az lehet "sima" is meg SDHC is. A régebbi telefonok az SDHC-s kártyákat nem tudják kezelni.
2010. júl. 25. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!