Miért nem indul a win7 daemon tools-al?
Figyelt kérdés
Szoval, felraktam a demon tools-ot és telepítés végén az ujraindítást kérte a telepítő, én ujraindítottam, de amikor töltötte volna a win-t akkor kékhalál, és reset-elte önmagát majd elkezdte futtatni a hibajavítót, és felajánlotta hogy visszaállítja a gépet egy korábbi állapotra, és ezzel letörölte a daemont, majd megpróbáltam a daemont ujratelepíteni és az egész kezdődött előről.2010. júl. 25. 11:33
1/7 P.O.C. 

válasza:

Talán nem a legújabb változattal próbálkozol. Számos régebbi változat egyáltalán nem Windows 7 kompatiblis.
3/7 A kérdező kommentje:
Letöltöttem, az amit az utóésó belinkelt, de ugyanaz történik.
2010. júl. 26. 21:01
5/7 anonim válasza:
Keress utána a Daemon Tools Lite-nak. Win7-re a Lite verzió jó csak. A többivel kompatibilitási gondok vannak, amiken nem lehet segíteni! Én a Lite-ot használom. Kompakt, egyszerű, kicsi, de mégis nagyszerű. Remélem segítettem!
6/7 anonim 

válasza:

Szerintem ideje lenne elfelejteni a Demon Tools-t! Majdnem ugyanojan de legala'bb nem gagyi: Virtual CloneDrive
Letölte's: [link]
Ezzel egy proble'ma'm se volt eddig!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi az utólsónak, és ajánlom mindenkinek mert nagyonjó.
2010. aug. 7. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!