Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Videókártya driver csere?

Videókártya driver csere?

Figyelt kérdés
Ha van egy videókátyám, de egy másik amiatt nem megy, mert nuncs hozzá driver, milyen sorban tegyem a dolgokat? Régi kártyával törlés, csak ugy a programok közt kell? Aztán azzal a kártyával a mádik kártya driverjeit is telepíthetem? Nekem nem tűnik jónak az egész, de ezt javasolja mindenki.
2020. márc. 10. 11:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
DDU-val leszeded a régi kártya (használata mellett) drivert. Driver eltávolítás után kiveszed a kártyát, belerakod a másikat és telepítesz új drivert.
2020. márc. 10. 11:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Mi nem érthető azon, hogy addig nem működik a másik kártya? Hát mindjárt az ablakon dobom ki komolyan..
2020. márc. 10. 11:46
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha nincs hozzá driver (amit erősen kétlek, bár hiszek neked is), akkor semmiképpen nem fog törkéletesen működni, de lehet, h sehogy.

Írd le a teljes konfigod, a kártyák típusát, pontosan feltüntetve, hogy mit akarsz melyikre cserélni, melyikhez nincs driver, stb.

2020. márc. 10. 11:59
 4/12 anonim ***** válasza:
az oprendszert se felejtsd ki
2020. márc. 10. 11:59
 5/12 A kérdező kommentje:

Windows 10 64bit pro, A mostani: NVIDIA GeForce GT 720

Amit bele akarok tenni: Windforce GTX 750 Ti 2GB OEM

Amikor kicserélem, azt írja ki, amellett, hogy rendesen pörögnek a kártya ventillátorai, hogy : Please power down and connect the pCIe power cable for this graphics card.

2020. márc. 10. 13:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Viszont nekem nincs, legalábbis en nem latok szabad ilyesmi kábelt a tápegységből kilógni, és még ha lenne is páran azt mondták a 320w kevés lenne hozzá. Új tápegységet meg más nem vinne a gépemben, szóval már 30féle probléma lépett fel.
2020. márc. 10. 13:23
 7/12 DjImipapa ***** válasza:
2 megoldás van. Vagy tápot cserélsz, vagy nem! Utóbbi esetben a videókártyacsere halott dolog... pár ezresért dobálnak olyan tápot, aminek van ilyen derótja!
2020. márc. 10. 13:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Valószínűleg valami legalja régi 300W körüli táp lehet, mondjuk egy ilyen gép alá nem biztos hogy cserélném, más kérdés hogy milyen biztosítás van a házra kötve, ha esetleg véletlen eldurranna.

Találkoztam már pár ilyennel, olyannal is ami csak az éjszaka közepén a semmiből elkezdte okádni a füstöt, pedig a gép kivolt kapcsolva.

Egyébként pár száz forintért van "2 molex to 6 pin" átalakító, ami ilyen félig gányolás, de működhet.

2020. márc. 10. 15:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Az elozo kerdesedben elmondtuk hogy kell egy masik tapot venned, hogy honnan szedted ezt a driveres baromsagot azt nem tudom.
2020. márc. 11. 06:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Onnan, hogy kiírtam már 3 kérdést is, mert annyira eltértek a válaszok, hogy már azt sem tudom mi van.
2020. márc. 11. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!