PUBG FPS gondok?
Üdv. volna egy problémám a játékkal kapcsolatban,az a helyzet hogy mikor elkezdek játszani akkor kb 5-6 percig tökéletesen fut a játék 70-80FPS-el,de miután el telik egy kis idő irtózatosan le droppol az fps-em kb 20-30-ra,mikrolaggok megjelenésével,aztán 5 perc után ismét van kb 60-70fps-em.
Custom Matchekben szintén ez a helyzet,főleg mikor egy csapat crashel vagy közeledik például.
Tudom a játék optimalizálatlan,és hogy a gépem sincs bőven az ajánlott fölött,de ha egyszer megy 70-80 fps-el simán,akkor utána mi történik? a processzor/kártya nem melegedhet túl,hisz 2-3 napja pasztáztam,takarítottam ki a CPU-t.
Íme a konfig:
Intel Core i5-3570S 4x3.10ghz (jelenleg 4.10ghz-n fut,és terhelés alatt maximum 50-fokot mérek)
4x4GB DDR3 Kingston HyperX RAM 1600mhz
Asus Rog Strix RX580 8GB OC
MSI B75MA-P45
FSP 500W-70EP táp
120GB SSD Apacher Panter
200GB HDD Toshiba
Win10 Home 64-bit. (Proval ugyan ezt műveli)
esetleg valakinek valami ötlet/megoldás hogy hogyan lehetne ezt orvosolni? tudom a processzor nem bivaly erős,de ha tudja tartani sokszor a 70-80fps-t Very Lowoon 1680x1050-en akkor utána miért nem?
Szia!
Én csak annyit tudok ajánlani, hogy talán át kéne konfigurálnod a játékbeállításokat. Értem ez alatt h a grafikát az árnyékokat stb-t állíthatnád át.
Ja és az egy retard ak azt íta h "nem érdekel a nyomorod,, mert 1.:minek ítsz csak ezért 2.:miértnem próbálsz meg egyáltalán akár csak tippeket adni
De ez csak az én véleményem szóval figyelmen kívűl hagyható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!