Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » VLC ben a felirat (különvan a...

VLC ben a felirat (különvan a videotol a felirat) elkezd néha eltüni és vissza jön csak ezt nagyon gyorsan csinálja és még kihagy sorokat miért?

Figyelt kérdés

Maou-sama, Retry! ennél az animénel a STATS oknál ugrál csak és most vettem észre hogy néha bese jön a felirat és kihagy egy sort ezt csak akkor mutatja ha vissza tekerem de meg akkorse adja be mindig

és azota már megnéztem pár animét és gondoltam a felirat hiányos és tovább néztem de amikor vissza tekertem akor olyan sort olvasttam amit nem is mutatot

2020. febr. 28. 10:57
 1/1 A kérdező kommentje:
KMPayer töltötem le tegnap de a felirat benne olyan vastag és árnyékos volt hogy "szinte" elolvasni se lehetett de megtaláltam a "felirat sáv" béállitásnal hogy "alap stilus" azt kinyomtam és már olyan mint vlc ben de a VLC jobban szertem
2020. febr. 28. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!