Szerintetek léteznek ilyen programok?
Persze, létezik. Ezt akár az Audacity-val is meg lehet csinálni (Nem is értem, hogy nem találtál rá a Googleezás közepette, hisz első helyen szokták említeni)
Persze tudni kell vele bánni, mert onnantól kezdve, hogy módosítasz valamit, az már nem a te hangod, és értelmét veszti az egész.
Köszönöm szépen!
Valamiért nem találtam rá, de akkor megpróbálom. :)
Első lépésként:
Effekt → Hangmagasság megváltoztatása.
Ez még rengeteg apró finomítással csiszolgatható. Nem, mintha én magam hasznos tanácsokat osztogathatnék a botfüleim közül, de találsz ilyesféle útmutatókat:
Az talán tényleg a legfontosabb, hogy légy mértéktartó, és maradj azon a határon belül, ami még megőrzi a hangod valódi karakterét. Ezt elég könnyű átlépni a tökéletesség bűvöletében, de onnantól fogva az már nem te leszel. Persze, lehet egy út az is, hogy az átszerkesztést nyíltan vállalva eljátszol a lehetőségekkel, nyilván ebből is ki lehet kerekíteni valami izgalmas dolgot – még akár műfajt is teremthetsz vele, ha ügyesen csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!