Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » ATV online streamre automata...

ATV online streamre automata felvetelt készítő program?

Figyelt kérdés
ATV-nek elvileg van online stream-e 1 órás késleltetéssel. Ennek címét én nem látom sajnos csak az oldalt ahol fut. Namost a kérdés, hogy tudom-e ebben futó műsort rögzíteni és ha igen mivel? Tehát beállítani, hogy mondjuk minden nap 19-20 között ami megy azt nekem mentse le videóba?
2020. febr. 26. 10:19
 1/2 Mr. V. ***** válasza:

A legtöbb műsor visszanézhető, pl. híradó korábban (adás után akár 5-10 perccel), mint a késleltetett adás.

ts (transport stream) formátumban érhető el minden, ami az oldalukon van, ami viszont kb. 1MB-os fájlok sorozata. Ami már befejezett műsor, azt pl. az Opera GetThemAll pluginje kis munka után képes letölteni, viszont ami élő, azt ugye nem zárja le semmi, hogy "itt a vége, mentsd HDD-re".

Híradó, Egyenes beszéd, Jakupcsek (19-20h közötti műsorok) a videó szakaszból nem sokkal később, de max másnap délelőtt 10-től elérhetők.

2020. febr. 26. 11:16
 2/2 A kérdező kommentje:
igen, de nekem pl. a #Bochkor kellene
2020. febr. 27. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!