Miért nem tudom letölteni a drivert az intel oldaláról? (link)
Nekem a 3945abg kell, de egyszerűen nem tölt le sehonnan drivert. Olyan mintha csak felsorolná egy listában de drivert nem ad.. miért?
Köszi, ez jó a 10-hez is?
Mert régi a gép de abban az időben már 7 is volt de vista mindenképp és azoknak a driverei talán könnyebben másznának fel 10 re mint az xp-s
Nem értem a problémát.
Én rámentem a táblázat "Last driver" részén bármelyikre. Beadta a legutolsó driver verziót operációs rendszerekre felsorolva, rámentem az egyikre, elfogadtam a felhasználási feltételeket, és már szedte is lefele.
Csak ott tudsz rákattintani a nevére, de az visszavezet erre az oldalra ahol ezt írja:
" This product is discontinued. See available support options"
majd a see available support-ra kattintva csövörből vödörbe ugyan ott vagy ahol a legacy drivereket felsorolják... Akkor te mégis mit töltöttél le?
Aha, már értem mire mentél rá. De az nem jó. Utána írja is: "This download is valid for the product(s) listed below."
És abban a listában már nincsen benne a 3945abg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!