Van bármi előnye a Mac-nek vagy csak a márka miatt választják az emberek?
Van előnye, a legtöbb profi zenei szoftver csak macre érhető el, a testreszabhatóság hiánya miatt sokkal kevesebb az inkompatibilitási probléma, maga az os általánosságban hülyebiztosabb, sok szempontból kényelmesebb.
Nekem személy szerint nem éri meg, mert semmi olyasmit nem nyújt amire szükségem lenne, és a limitációitól a falnak tudnék menni, de nem vagyunk egyformák, pl szüleim teljesen jól elvannak úgy hogy csak használják a gépet, nekik a windows(uram bocsá' linux) egyetlen előnyére sincs szükségük. Az igényeidtől függ hogy van-e előnye\hátránya, kategorikusan kijelenteni hogy bármelyik oprendszer jobb mint a többi fszság szvsz.
Abszulút nem értek a számítógépekhez, de valami olyasmit hallottam, olvastam, hogy a mac gépeket inkább szakmai szempontok alapján használják.
Például videószerkesztéshez ha mac.os gépet használsz mac-os oprendszerre írt programmal akkor sokkal jobban kitudod használni a hardver parkodat. vagyis már eleve olyan hardverekkel építed meg a gépedet vagy kész konfigot használsz amit a mac-os szoftver maximálisan ki tud használni. Ezáltal gyorsabban tudsz dolgozni vele.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!