Windows 10 nek a KB4532693as frissítését hogy lehetne eltávolítani? Sehogy nem engedi.
NE használj win10-et! csak szopni fogsz vele!
Válts vissza win7-re! Én 3 éve használom, soha nem frissítem és semmi bajom vele! A frissítés egy kamu mítosz, igazából semmi szükség rá egy hétköznapi felhasználónak! Én legalábbis nem láttam kárát soha, hogy win7 alatt kilőttem az update-t!
Nekem sikerült eltávolítanom szerencsére. Én megszívtam vele. Nem tudtam bejelentkezni a fiókomba, sok mindent fölülírt. A fájlokhoz szerencsére nem nyúlt.
Én a törlést a gépház- frissítési előzmények- frissítési előzmények törlése- szerint távolítottam el. Kijelöltem a frissítést majd dupla kattintással a kijelölés fölött már el is kezdte. Szerencsére sikerült, egyenlőre bekapcsoltam a frissítések szüneteltetése lehetőséget aztán, hogy mi lesz ha lejár az idő nem tudom. Írtam ki kérdést ezzel kapcsolatban, de használható hozzászólást még nem kaptam.
Sajnos nem tudok mást, én rákerestem erre a frissítésre a neten, és így találtam meg a megoldást, ami ugyanaz amit fentebb leírtam.
Esetleg még ezt tanulmányozd át-
Aha, sokkal veszélyesebb a 7 frissítések nélkül, mint a 10 frissítésekkel. Mondod ezt, miközben azon aggódaz, hogy egy Windows 10 frissítés törölni fogja at adataidat.
Válts Linuxra. Lesznek frissítések, csak akkor relepülnek, ha megengeded és bem rörli a fájljaidat vagy változtatja meg önkényesen a beállításaidat.
#9 későbbi frissítés???? ez a legújabb és el is cseszték (újra)!
egy kis irodalom: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!