Word-ben miért nem érzékeli az angol nyelvi ellenőrzést?
Figyelt kérdés
Az alábbi módon jártam el, de az angol szöveget aláhúzza pirossal. Mit tegyek, hogy az angolt is helyesen érzékelje?
2020. febr. 18. 01:08
1/3 chtt válasza:
A fenti részhez nem értek, viszont a korrektúra fülnél van egy olyan, hogy nyelv megadása, ott kijelölöm az angolt, kijelölöm a szöveget, és már ügyesen angolozik is nekem. Aztán ha megint magyar, persze visszaállítom. Mindig is gondolkodtam, mit jelent az, hogy automatikus nyelvfelismerés, mert nekem még sohasem ismerte fel, mindig én állítottam. :)
2/3 chtt válasza:
(bocs, fordítva, kijelölöm a szöveget, megadom a nyelvet)
3/3 A kérdező kommentje:
Ezzel a korrektúrával nem találkoztam, viszont úgy, hogy kijelöltem a szöveget és utána választottam ki az angol nyelvet, utána már nem húzta alá.
Köszönöm a segítséget :)
2020. febr. 18. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!