Laptopom több hét inaktív használat után, közvetlen bekapcsolás után win 7-ről TELJESEN MAGÁTÓL frissített win 10-re. Ez normális?
Ritkán használom a laptopot, van hogy 1 hónapig be sem kapcsolom. Jogtiszta win 7 van (volt) rajta. A mai nap bekapcsolás után figyelmeztetett, hogy egy óra múlva frissíteni fog.
Gondoltam valami utólagos win 7 javítás, hát nem.
Konkrétan magától lefrissítette a 7-et 10-re, úgy hogy én semmit nem állítottam, engedélyeztem stb.
Simán csak újraindult a gép teljesen magától, majd egy jó 40-50 perces betöltés után már win 10 volt a gépemen.
Tudom hogy mi ennek a menete, hogy lehet(ett) 7-ről 10-re frissíteni, meg még most is van valami kiskapu amivel jogtiszta 7 használók 10-re tudnak frissíteni.
Na de az hogy nálam mindez teljesen magától történt meg a hozzájárulásom nélkül, számomra hihetetlen.
Igazából nincs bajom a 10-el, csak fogalmam sincs mi alapján történt ez az egész "váltás" a tudtomon kívül.
Elég régi laptop, egy Dell Inspiron N7110. Anno win 7 Pro telepítőlemezzel vettem újonnan. Kb. 5-6 éve lett újrarakva a win 7, azóta nem volt piszkálva a windows.
Az utóbbi 2-3 évben meg tényleg nagyon ritkán van használva. Idén most kapcsoltam be másodszor.
Minden esetre durva, hogy csak így magától feltelepült a win 10 Pro...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!