Milyen win10 beállítások mellett tudok nézni második monitoron bármit, ha már első monitoron elindul játék?
Sziasztok. Az új gépre újra feltelepítettem win10-t. A régi géppel (régi win10) mindenféle állítgatás nélkül megengedte, hogy játék mellett tudjak bármit nézni második monitoron. Most, ha elindítom a játékot első monitoron, akkor minden más programot lerak tálcára a második monitoron is.
Próbáltam változtatni játékban a full screen helyett borderless windowedre, de akkor az asztal felbontását kapom meg, valamint az egér és szín (kontraszt) beállításokat is kidobhatom az ablakon, amit beállítottam korábban játékban.
Egyéb ötlet?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Telepítetted a GYÁRI videókártya és alaplap drivereket???
Valószínűsítem, hogy nem és csak az "univerzális" MS féle verziók vannak fent.
Menj az alaplap gyártójának vagy a videókártya gyártójának az oldalára és töltsd le a hozzá való gyári drivert (és szoftvert) (nem kell a legújabb) és menni fog.
Alaplap chipset drivert engedte telepíteni. Vidikártya drivert nem engedte. A legfrissebb nvidia driver van fent (16610 super) és nem hagyta telepíteni a gigabyte oldalán találtat.
Ha ez lenne a megoldás, akkor úgy néz ki windowst kell telepítsek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!