Pdf összefűzés portable programmal?
Több pdf-t szeretnék összefűzni és valami portable (hordozhatóű9 programot keresek hozzá.
A munkhelyemen sajnos rendszergazdai jogosultság kellene hozzá ha telepíteni akarok egy programot, viszont az adatok védelme miatt online összefűzést se használnék szívesen.
Tud valaki valami jó kis programot amit rá tudnék tenni a gépemre és azzal össze tudnám fűzni a pdf-ket?
A pdf Stapler-t használom jelenleg, viszont azzal felmerült egy kis problémám, valamiért minden második oldalt fejjel lefelé fordít még annak ellenére is, hogy nem fejjel lefelé szkenneltem be őket.
Köszi ;-)
Letöltöttem, hétfőn megnézem bent, hogy ezzel sikerül-e normálisan összefűzni a doksikat :)
Úgy tudom parancssorban is megy, de grafikus felületen talán egyszerűbb minden PDF fájlt kijelölni - és azt tenni vele amit szeretnél. :-)
Remélem, működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!