Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7-et képtelen vagyok...

Xtina... kérdése:

Windows 7-et képtelen vagyok felrakni egy laptopra. Egy kis segítséget kérhetek?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy van egy HP laptopom amin gyárilag Windows 10 volt. Rá akartam rakni a Windows 7-et. Ráírtam egy DVD-re. Tök jól bebootolt és indult a telepítő aztán amikor particiót kellett választani nem engedte a gép, hogy rá rakjam arra a particióra amin a 10 volt. Leformáztam mert már nagyon felment bennem a pumpa, gondoltam ez a Windows 10hülyesége vagy valami azonban ezután se engedte fel rakni és most itt állok egy laptoppal amire nem tudok operációs rendszert felrakni. Valaki aki nagy guru az tudna segíteni, hogy hol és mit rontottam el és hogy esetleg mit kéne csinálnom?
2020. febr. 5. 23:24
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és másik particíóra se engedte feltenni, ezt elfelejtettem hozzátenni
2020. febr. 5. 23:28
 2/6 anonim ***** válasza:
55%

Partí ió választásakor formázd és töröld is a lemezt!!

És ne menj rá az új gombra ne hozz létre partíciót, hanem úgy ahogy van nem lefoglaltként menj rá és majd ő szépen beállítja hogy uefi-s legyen vagy olyan amilyet akar!

De azért nézz rá a biosban, hogy mi van beállítva!

De amúgymi bajod a win10-el? Egyszerűbb felrakni nem kell driverekkel szarakodni, van támogatása,biztonságosabb, de te tudod...

Ha így sem megy akkor egy videót vagy egy képet légyszives linkelj.

Remélem tudtam segíteni

2020. febr. 5. 23:33
 3/6 A kérdező kommentje:

Nincs bajom a win10-el, csak nem olyan erős a laptop és szebben futna egy Windows 7-tel.

Ma már nem szopok vele az tuti amúgy, majd holnap ránézek, ha gond lesz linkelek egy képet

Köszi a segítséget.

2020. febr. 5. 23:38
 4/6 fukapapa27 ***** válasza:
55%

Arra már nem is fogod rá tenni, mert már más az architektúrája és egyszerűen már nem kelezeli a win 7-est!

Elmondom neked én 1x 12 -órát babráltam vele mikor elolvastam a kézi könyvet és ott jelezte, hogy "te ökör ne szarakodjál vele, mert hiába" jó, hogy a nevem nem volt ott! Egyszerűen papa akárhogy is szeretnék rá rakni, mert jobb már nincs rá esély! És sajnos neked is rá kell venni magad a win 10-re! Nekem sem tetszik de ez van sajnos!!! :)

2020. febr. 5. 23:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem fogja engedni a laptop nem kompatibilis ,esetleg egy Win8.1-et megpróbálnék,vagy ha csak böngészésre kell,meg hasonlók akkor valami Ubuntu linuxot az még kezelhető windows felhasználónak is.
2020. febr. 6. 01:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, Microsoft sokat lobbizott, hogy a laptop- és alaplap gyártók Windows 7-tel inkompatibissé tegyék az eszközeiket. Soknál egyszerűen nem bootol vagy nem tud lefutni a telepítő. Azt javaslom, ha bem köt semmi a Windowshoz, ne is erőltesd.
2020. febr. 6. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!