Windows 7-et képtelen vagyok felrakni egy laptopra. Egy kis segítséget kérhetek?
Partí ió választásakor formázd és töröld is a lemezt!!
És ne menj rá az új gombra ne hozz létre partíciót, hanem úgy ahogy van nem lefoglaltként menj rá és majd ő szépen beállítja hogy uefi-s legyen vagy olyan amilyet akar!
De azért nézz rá a biosban, hogy mi van beállítva!
De amúgymi bajod a win10-el? Egyszerűbb felrakni nem kell driverekkel szarakodni, van támogatása,biztonságosabb, de te tudod...
Ha így sem megy akkor egy videót vagy egy képet légyszives linkelj.
Remélem tudtam segíteni
Nincs bajom a win10-el, csak nem olyan erős a laptop és szebben futna egy Windows 7-tel.
Ma már nem szopok vele az tuti amúgy, majd holnap ránézek, ha gond lesz linkelek egy képet
Köszi a segítséget.
Arra már nem is fogod rá tenni, mert már más az architektúrája és egyszerűen már nem kelezeli a win 7-est!
Elmondom neked én 1x 12 -órát babráltam vele mikor elolvastam a kézi könyvet és ott jelezte, hogy "te ökör ne szarakodjál vele, mert hiába" jó, hogy a nevem nem volt ott! Egyszerűen papa akárhogy is szeretnék rá rakni, mert jobb már nincs rá esély! És sajnos neked is rá kell venni magad a win 10-re! Nekem sem tetszik de ez van sajnos!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!