Hogy tudnám a MS Office-t áttenni egyik gépről a másikra?
A mostani gépemről szeretném áttenni egy új gépre. Lehetséges? Hogyan?
Köszönöm előre is a segítséget!
A licensz adott gépre szól, azt nem fogod tudni áttenni
Magát a programot meg ne akard áttenni, töltsd le a hivatalos telepítőjét és azt rakd fel
Ha ilyen előfizetésed van azt biztos átrakhatod másik gépre... szóval csak töltsd le a telepítőt, rakd fel és aktiváld.
Egyébként nem értem mért vettél 1 évre 20k-ért officet, amikor pár ezerért is lehet venni korlátlan időre....
Egy évre az o365 szól. Az office 2016/2019 az nem időkorlátos
De amúgy lizengo, goodoffer24, vagy számla nélkül hardverapró
nem vettem 1 évre 20 ezerért office-t, pont ezt szeretném elkerülni!
egy informatikus ismerősöm egyszer feltette rá, nem értek hozzá, hogyan, nem kell utána fizetni, és sosem jár le.
Szóval akkro már ajelenleti sem legális.. és ez neked megfelelő... ebben az esetben nem átteni kell, hanem
- vagy ugyanúgy feltenni illegálisan és aktiválni egy proggival
- vagy kifizetsz 3500 forintot egy kulcsért
nekem jó lenne, ha a kulcsot meg tudnám venni ezen a kb 3500 forintos áron.
hogy kell csinálni, mi a menete?
hol kell megvenni és honnan tudom a programot letölteni?
köszi
"hol kell megvenni és honnan tudom a programot letölteni?"
Olvasd, és értsd meg a 4. kommentet!
Fogod a telepítő lemezt és feltelepíted! Ennyi!
Ezért nem szabad megvenni az újabb kiadásokat, mert azzal csak szopsz! Én 2003-as officet használok, gond nélkül telepítettem itthon 3 gépre - egyszerre! Pont ugyanazt tudja, mint az újabb verziók -sőt megsúgom, ma Magyarországon a felhasználók jelentős része még mindig ezt használja!
2007-es Office számomra bőven jó.
Ahhoz már ingyen találsz a google-n mennyiségi licenckulcsot is, nem kell aktiválni, megújítani stb. Felrakod és megy.
Az újabbak semmivel nem nyújtanak számomra többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!