Ez mitől lehet? A problémámba nem tudom mik járulnak hozzá úgy, hogy leírok mindent amit tapasztaltam. Olyanok válaszát várnám, akik tudnak segíteni. Köszönöm.
Pár napja beraktam a DVD írómat a gépbe. Mert eddig nem volt bekötve csak a vinyó volt benne. Utána jött inditásnál a kék halál. Nem tudom milyen hiba kóddal de áramtalanítás után elindult a rendszer. Azóta néha sűrűbben néha ritkábban bejött. (Főként játék közben.) Míg a főprobléma most jelentkezett... Ashampoo WinOptimizer 5 nevezetü programmal optimizáltam a rendszerem és elrontotta az exe file-ok inditását bármelyikre katintottam nem történt semmi. Majd ezt a hibát kijavítottam ilyen regisztrációs bejegyzés visszaálítóval. ... és utána újra akartam rakni az XP-t és miután az elején betöltötte a fájlokat megint jött a "kék halál" ezzel a hiba kóddal: 0X000000D1. Utána visszamentem a rendszerbe és letöröltem pár programot majd visszamentem megpróbálni (hátha sikerül a telepítés) még egyszer majd a 0X0000000A jelzésű hiba kód jött ki a "kék halálba" ugyan abban a helyzetben mint az elöző. Ezek után megint rendszerbe mentem és 2-4 perc után mindig e kettő váltokozva dobta ki. Utána csökentett módban letöröltem kb. minden szoftvert és úgy próbáltam XP-t újra telepíteni de úgy meg váltás történt és ezt a hibakódot dobta ki: 0X0000008E
win32k.sys addres BF80117F Base at BF800000 DateStamp 43446A58 > Ezt csak egyszer írta ki így. Utána a másik ketőtt váltotta. Csökentet módban NOD32vel próbáltam vírust keresni de akkor is bejött a "kék halál". ... és nem tudom egyszerűen mit lehet ezzel most kezdeni aki tudja az segítsen! Csökentett módban amúgy meg vígan megy a gép. előre is köszi
Elég jól körbehatárolt a hibád:
Hiszen a kék halál a DVD-író bekötését követően jelentkezett. Ez szinte egyértelműsíti, hogy a hardver nem megfelelő. Amit az támaszt alá, hogy újratelepítésnél, az alapdriverek betöltésekor is kék halált kapsz. Az újratelepítés abszolút független a meglévő rendszertől.
Az én véleményem az, hogy első körben ellenőrizd a csatlakozásokat, második körben (ha a csatlakozások rendben vannak) próbáld ki, hogy másik IDE-portra kötöd a meghajtót (ne legyen a vinyó mellett), ha a probléma továbbra is jelentkezik, érdemes kipróbálni más számítógépben is, ha ott is jelen van, akkor vissza kell vinni, mert hardverhibás a meghajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!