Miért nem enged belépni a Gates of andaron jétékba?
Figyelt kérdés
Mindig azt írja ki amikor be akarok lépni, hogy hálozati hiba miatt a kapcsolat megszakadt a szerverrel.2010. júl. 22. 20:57
1/4 Nihat válasza:
Működésképtelen a szerver, vagy nincs neted(nekem volt olyan, hogy látszódott a kis ikonon lent, hogy van net, de lényegében nem jött adat, vagyis nem volt), vagy csak egyszerűen túlterhelt a szeró.
2/4 anonim válasza:
ahogy az előző válaszoló említette, ha tényleg az ikon azt mutatja h van net de nem jön át semmi akkor ajánlatos kikapcsolni és hideg startolni ,nálam ez mindig bejön.
bár mondjuk ha nincs net a bejelentkezésig nem is jutsz el :D
válasz: akkor van ez ha karbantartás van. várj egy -két órát vagy max egy napot ha végképp nem megy menj fel a honlapra gatesofandaron.hu és tedd fel ot is a kérdést
minden jót xAngEyx
3/4 anonim válasza:
mert nem azt írtad hogy játékba hanem jétékba...
4/4 anonim válasza:
Nekem is esztirja ki valaki tudna nekem is segiten elöre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!