Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A bittorrent miért csinálja...

A bittorrent miért csinálja hogy 99,8%nál azt írja a torrentre hogy elakadt?

Figyelt kérdés
Van egy letöltött sorozat, eddig utorrentet használtam de kiderült az nem jó mert nem támogatja az ncore így nem is tud feltölteni. Leszedtem a bittorrentet beraktam rá a sorozat torrentjét és ugyan az az útvonal van megadva letöltéshez mint utorrentnél volt, szóval beraktam a torrent fájt elkezdte ellenőrizni, de 99,8%nál megállt és azt írja hogy elakadt. Mi lehet a gond?
2020. febr. 1. 12:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Vagy nincs meg valamelyik fájlod már (sample, nfo), vagy valamiért hibásnak látja. Egy kényszerített újraellenőrzést kell ilyenkor csinálni, ami ha megint megáll 99,8%-on, akkor indítás után letölti a maradék fájlokat, vagy újratölti a hibásakat.
2020. febr. 1. 14:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Kényszerítettet csináltam már, de nem történik semmi, ugyanúgy áll 99,8%on. Sőt kitöröltem és újra behúztam a torrent fájt, elkezdte újra ellenőrizni utána megint megállt 99,8% nál
2020. febr. 1. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!