Milyen driverek kellhetnek, hogy maximálisan kihasználhassam a számítógépem teljesítményét? Részletek lent.
Nem rég vásároltam egy használt PC-t egy átlag asus alaplappal, egy ryzen 3 2200G-s processzorral, 16 GB rammal, és egy 240 GB-s ssdvel.
Videokártya egyelőre nincs benne külön, csak a processzorba integrált amd RX vega 8 chip. Néztem előtte teszteket, és videókat, ami alapján a legújabb játékok is el kellene, hogy fussanak rajta. Igaz mondjuk csak HD felbontáson, meg gyengébb beállítások mellett. Ehhez képest leszedtem a 2016os Mad Max játékot, amire youtubeon szintén számos videó van, hogy gyengébb beállítások mellett kiválóan fut, 30 fps körül, de kb 5 percig izzad a gép mire lagolva eljutok a menüig, és a beállításokat már képtelen betölteni. A processzor pörög mint a pusztulat. Létezik, hogy VGA driverből nem jó van fent, vagy nem megfelelően működik? Mert ez így egyelőre elég nagy koppanás. Van esetleg valaki hasonló konfigurációval? Köszi
Hány Giga memória van dedikálva az iGPU-nak? Milyen ramokat használsz és azok valóban annyin mennek-e mint a doboza van írva? Hagytál-e helyet ki a ramok között ha 4 slotos az alaplap de csak 2-t használsz ki?
Sokaknak nem jött be a 2020-as driver frissítés, megérheti felpakolni egy régebbi drivert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!