Xbox 360-t vennék, de nem értek hozzá, HELP PLS?
Konzolt akarok venni, de nem igazán vagyok nagy gamer, szóval nem kell a legfrissebb ps 6 pro slim stb. anno még egy ps1-em volt, de az meg ugye nem ma volt. Körbenéztem, és úgy láttam, Xbox 360-t lehet kapni egész jó áron használtan.
Kb meddig adtak ki 360-ra játékokat? Mire kell figyelnem, ha használtan veszem? Láttam, hogy eltérő a belső memória mérete, ezt a memóriát mire használja az Xbox, mennyire fontos hogy nagy legyen? Xboxot érdemes kichipeltetni, vagy veszélyes?
Előre is köszi a válaszokat

Amennyire én látom, ugyanannyiba kerül, mint a PS3.
Xbox 360-ból szerintem az S vagy E éri meg a legjobban. Ezek az utolsó illetve utolsó előtti stériák már elég megbízhatóak. Az E vel nincs személyes tapasztalatom, az S 10 éve szolgál. A ventilátora azért elég zajos, de nem annyira, mint az első sorozatbak.
PS3-ból a sima Slim a legjobb. Ez az Xboxhoz képest elég csendes, viszont a multiplatform játékok általában kicsit gyengébben mennek rajta. Ezt csak kb 4 éve használom.
Ja, és bármelyiket veszed, egyik se legyen feltörve!

Igen kompatibilis, de csak részben. Vagyis van egy lista [link]
Éveken át rendszeresen adtak hozzá játékokat. Ha megvan az a játék lemezen akkor beteszed XBOn és ingyen letölti az kompatibilis változatát ami a grafikát is feljavítja. Jelenleg nem adnak ki hozzá több játékot,de ha majd az újabb Xbox megjelenik akkor elvileg folytatják.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!