Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 rejtett adminisztrá...

Windows 10 rejtett adminisztrátori fiók bekapcsolása hogyan?

Figyelt kérdés
Új laptop, létrehoztam az adminisztrátori fiókot, aztán épp vendégfiókot adnék hozzá mikor észrevettem hogy nekem nincs "futtatás rendszergazdaként" opció. Órák óta követem mindenféle oldal utasításait amiket csak kidobott a google, de hiába írok be parancsokat, hiába kattintok ahová mondja, nekem sosem jön fel az a lehetőség aminek meg kéne jelennie. Segítsetek kérlek...
2020. jan. 27. 10:15
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ha ellenőrizni akarod, hogy rendszergazda vagy-e akkor a linken látható képen látod, hogy oda van írva a gépház az ön adatainál:

[link]

Futtatásnál a tálcán lévő fehér részben írd be cmd, majd futtasd, a parancssor fekete háttérrel bejön, ott pedig írd be:

net user administrator /active:yes

Jelszót ezzel állíts be hozzá:

net user administrator *

2020. jan. 27. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!