Ki tud ajálani egy olyan programot alkalmazást ami Magyar nyelvű kép videót zenével tudok késziteni?
Elfogtam egy nem privát tartalmú üzenetet:
"Az üzenet témája: képvideo
Az üzenet szövege: Szia Magyar nyelvű kellene ha lehet azt ajálj nekem légyszives honnan tőltsem le kőszőnőm előre is"
Mind a Blender, mind a Shotcut beállítható magyar nyelvre, de - mivel a szoftver eleve nemzetközi koprodukció, az elérhető tananyagok meg inkább angolul érhetőek el általában bármely videoszerkesztő szoftverhez - egy minimális angoltudást igényelhet.
Segítséget nyújthat a Google fordítószolgáltatása:
Általában mindegyik programról bőven találsz oktatóvideókat. A gyenge angolommal sokszor én sem tudom követni a szöveget, de a látottak utánzásával általában könnyű megérteni a teendőket – a Blender ez alól kivétel, mert ott a meglehetősen összetett programról is kell valami minimális ismeretednek lennie, hogy az egyébként igen egyszerű és kényelmes videószerkesztőjét használhasd. Az eredendően csak videószerkesztésre való programokban viszont egyáltalán nem bonyolult munkafolyamatról van szó. A szép emlékű Movie Makerhez hasonló OpenShotban (magyarul is tud) például a Projektfájlok ablakban megnyitod a felhasználni kívánt zenét és a képeket, aztán az alsó sávok megfelelő helyére húzgálod őket, végül a Fájl → Videó exportálása... menüponttal elkészíted a videót (mi tagadás, az utóbbi néhány beállítást is igényel, de ez már a videó-műfaj velejárója). Mindez egy bármilyen nyelvű tutoriál néhányszori megnézésével és lekövetésével a helyére kerül, és onnantól fogva önállóan dolgozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!