Miért van az, hogy pár hónapja még feljött az a lehetőség, hogy a Windows 10-et ingyen telepíthetem a számítógépemre, most meg már fizetnem kell érte?
Jelenleg Windows 7-et használok a laptopomon, és nem szívesen váltanék Windows 10-re..
Mivel azonban lejárt a Windows 7 támogatása, ezért hajlandó lettem volna frissíteni Windows 10-re.
Valaki belinkelné, hogy hol írják hogy a jogtiszta win 7-et használók most 2020 január 19-én is ingyen frissíthetik 10-re a rendszerüket?
Csak mert én sehol nem találtam ilyet, a MS honlapján is csak olyan van, hogy ha frissíteni akarna valaki 7-ről akkor előtte vegyen win 10 licencet.
Az az Ms honlapja.
De par napja meg valamelyik tech oldal irta hogy ha probalkozol, meg elfogadja a 7-es kodot is.
#4 igen de az is le van írva hogy ez egyáltalán nem legális módszer, hanem egy bug az MS-nél.
És azt is írják hogy nem mindenkinél én nem minden licence-nél működik a win 7 kulcs beírása.
Szóval ez még mindig nem legális módszer, és az sem biztos hogy pár hónap múlva működni fog.
Természetesen nem kötelező kihasználni az ingyenes váltás lehetőségét.
Aki akar fizethet. Minden pénzt elfogadnak..! :)
Azt is érdemes tudni hogy a váltással jogot szerzünk a 10-re, de a 7 v 8 jogát nem vesztjük el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!