Miért nem tudom Win 10-ben a tálca színét módosítani?
Figyelt kérdés
Pár napja frissítettem a Win 7-emet Win 10-re, és valamitől(?), magától(?) elállítódott a tálca színe (sötétből fehér lett), és egyszerűen sehogyan sem tudom visszacsinálni, főleg mert az alábbi képen látható beállítási opció inaktív...
Kérdezem én miért? :-S
2020. jan. 18. 15:50
2/11 A kérdező kommentje:
Igen...
2020. jan. 18. 15:58
3/11 anonim válasza:
Ilyen az aktiváltan, vagy a szarul aktivált kalóz változatoknál szokott lenni.
4/11 anonim válasza:
start menü- cmd-
írd be: slmgr /xpr
kijön egy ablak..mit ír? tartósan aktív?
5/11 A kérdező kommentje:
Fullra legális Win 7-et frissítettem erre... Bár tudom, hogy elvileg a frissítési lehetőség 2016-ban lejárt, de ugyanúgy működik most is ez a lehetőség, mint akkor...
2020. jan. 18. 16:06
6/11 anonim válasza:
Világos téma esetén nem tudod azt állítani. Állítsd be a felette lévő mezőknél a sötét témát.
7/11 A kérdező kommentje:
Igen, azt írja, hogy a számítógép tartósan aktiválva...
2020. jan. 18. 16:08
8/11 A kérdező kommentje:
#6: Így már tényleg nem inaktív és jó a tálca is, viszont így meg minden beállításos ablak tök sötét... :-S
2020. jan. 18. 16:10
9/11 A kérdező kommentje:
És a Chrome böngésző felülete is szürke, mintha privát böngészési módban lenne...
2020. jan. 18. 16:13
10/11 A kérdező kommentje:
Na most már működik, sikerült végre jól beállítanom... :-) Azért köszönöm a válaszokat... Nem tudom mitől/miért állítódott el...
2020. jan. 18. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!