Mi a neve annak a programnak, amivel egy zenét "fel tudok bontani", és külön tudom szedni a basszust, éneket, különböző szólamokat, ha nem tetszik, akkor csak az alapot hagyom meg, tehát amivel le lehet venni az éneket?
Figyelt kérdés
Ha tudtok konkrét programot is mondani, akkor azt megköszönöm! :)2008. nov. 19. 16:45
1/5 anonim válasza:
Kész MP3 zenéhez ilyen nincs. Firikailag és számítástechnikailag képtelenség egy már kész zenét újra szétbontani. Próbálkozni lehet különféle audió programokkal, de az eredmény siralmas lesz.
Ha multitrack-es hanganyagod van ott bármit meg lehet változtatni. De ha tudod mi az a multitrack akkor nemhiszem, hogy ilyet kérdeznél.
2/5 anonim válasza:
Ha találsz ilyet, nekem is szólj. Hangmérnöki munkáim során jól jött volna egy ilyen. De az elmúlt húsz évben nem akadtam rá.
3/5 A kérdező kommentje:
jó, bocsi, nem tudtam, hogy ilyen nem létezik. azért kérdeztem. :(
2008. nov. 20. 16:12
4/5 anonim válasza:
Ne csüggedj, kis mértékben azért tudsz kiemelni és csökkenteni bizonyos tartományokon! De kész zenét felbontani tényleg nem lehet sajna.
5/5 anonim válasza:
A "primitívebb" zenékhez úgy érzem hogy egy minta szerint, vagy egy adott frekvencia szerint lehetne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!