Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10-et mikor érdemes...

Windows 10-et mikor érdemes telepíteni?

Figyelt kérdés
Windows 7em van és amikor 2016 környékén ingyenesen lehetett frissíteni 10-re, én nem frissítettem, sokan akkor még azt mondták hogy jól tettem. Igazából a kezelőfelülete nagyon szokatlan nekem, és összességében is jobban tetszik a windows 7. Azt hallottam hamarosan megszűnik a támogatása és a legújabb programok és játékok is jobbak 10-en, ezért fontolóra veszem hogy inkább erre váltok. Mikor érdemes 10-re váltani? Mikor érdemes megtartani a 7-et?
2020. jan. 13. 16:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Erről van szó. A frissítések jobb esetben csak lassítják a gépet, rosszabb esetben bugokat eredményeznek, még rosszabb esetben a teljes rendszert tönkreteszik, és csak újratelepítéssel tudod helyrehozni. Védeni nem védenek semmi olyasmitől, amitől egy (amúgy is szükséges) jó vírusirtó-tűzfal kombó ne védene meg. Tehát nem érdemes azzal foglalkozni, hogy támogatnak-e még egy oprendszert. Ha a Win7 működik a gépeden, ne válts 10-re!
2020. jan. 14. 17:51
 12/12 A kérdező kommentje:
Én nem azt akartam mondani, hogy nincs értelem a frissítéseknek. Sőt, lehet hogy Windows 10-en tök jól mennek majd. Nem a frissítésekkel van a bajom, hanem hogy a gépemen ki kellett kapcsolnom őket, mert valahogy nem úgy sikerültek. Persze lehet, hogy másnál tökéletesen működtek, és én ezt meg is értem. Csak én nem szoktam frissítéseket használni, de természetesen vírusirtót használok. Win 10-re pedig idővel úgyis át kell majd állnom, de szerintem a következő gépem még Win 7-es lesz.
2020. jan. 14. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!