Mégis miért törlődött le a játék magától a gépemről? (Steam)
Empire Total Warral játszottam.Ugye steamon keresztül lehet vele.
Be kell lépni a steamba és ott elindítani a játékot,ami nem tudom miért jó,mert szerintem sokkal jobb volt,mikor még CD-vel játszottunk és nem ilyen steamokkal
De a lényeg:Azt írja ki az Empire Total War-hoz,hogy Install!!!
Nincs fent a gépen!
DÉlután 5 fele játszottam vele és most meg eltűnt.
Mi történt?Most ez valami vicc?Elvesztettem mindent amit elértem benne?Mindjárt széttöröm ezt a gépet
Nem fizettem,megvettem CD-n
1 évig nem is tudtam játszani,mert az XP nem vitte el a Steamot
Hát akkor csak szépen lépj kapcsolatba az említett eladóval, hogy a problémád és nekik orvosolni kellene ha az ő hibájuk szerintem!
Emlékszel mit írtam elsőként, hogy "inkább a kezem törjék el mint, hogy én játékért fizessek vagy megvegyem" ! :)
A mentéseket általában külön helyezi, mint a játékot, és eltávolításkor van rá esély, hogy újra be tudja tölteni. Telepítsd újra a játékot, és próbáld ki.
A steam-re csatlakozó játékok azért igényelnek steam interakciót, mert azon keresztül számol neked statisztikákat (hány órát játszottál vele), szinkorinzálja, hogy lássák a barátaid, hogy mivel játszol, esetleg csatlakozzanak, illetve vezesse valós időben az elért eredményeidet.
Nem a gép tehet róla, hanem a szoftver, ne törd össze szegényt.
Előfordulhat, hogy fent van a gépen, csak steam frissítéskor elveszítette a játék helyét. Keresd meg a telepített játékok között. Ha megtalálod, csak meg kell mondani a steam-nek, hogy hol van a telepített játék könyvtára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!