Tudtok olyan oktató anyagot ajánlani, amiből az Excel használatát (különösen a függvényeket) alaposan el tudom sajátítani?
Gondolok itt könyvre, videós oktató sorozatra stb.
A Youtubeon LCZ-től már ismerem az Excel videósorozatot, de sajnos nem tudtam belőle gyakorlatiasan elsajátítani az Excelt.
Nagyon szeretnék olyan anyagot találni, amiből jól meg tudom tanulni az Excel használatát. Sajnos már a 2. állást buktam el az Excel miatt..
Előre is köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat! :)
Középszintre jó lenne eljutni. Tudok angolul, de mégis jobban szeretnék magyar nyelven tanulni az Excelről. A HA, DARABTELI stb. függvényeket ismerem (elméletileg), de mégis interjún olyan számomra nehéz feladatokat kaptam, amit nem tudtam megoldani.
Egyébként pénzügyi területen szeretnék elhelyezkedni.
Köszönöm a választ, ezeket a könyveket én is néztem,csak úgy vettem észre, hogy nem magyarázza el elég részletesen a függvényeket.
Így még várnék válaszokat...
Pontosan milyen munkakörökre jelentkeztél/akarsz jelentkezni/milyen feladatok nem mentek?
Pénzügyön azért a darabteli-től a VBA-ig elég széles sávon mozognak az excel-s elvárások.
Egyszerűbb, középfokú OKJ-s végzettséget igénylő munkakörökre, pl. pénzügyi ügyintéző, áfa regisztrációs asszisztens.
A legutóbbi interjún jellemzően függvények voltak a tesztben, valamint Pivot tábla is volt. Nem nevezték meg, hogy melyik függvénnyel oldjam meg a feladatot, de szerintem az Fkeres függvényt kérték, aztán az Összefűz függvényt is, valamint összetettebbek is voltak,ahol a HA függvényt kellett használni. Ezeket nem tudtam megoldani tökéletesen. A Pivot táblás feladat meg végképp nem ment, mert akkor találkoztam vele először.
Annál a feladatnál,amit szerintem a HA függvénynyel kellett megoldani, több feltétel is volt, amit ki kellett kerestetni a táblázatból (ha jól emlékszem az egyik a végzettség, a másik az életkor volt).
Sajnos csak az egyik feltétel szerint tudtam megoldani a feladatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!