Videoszerkesztő program?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Olyanban kérnék segítséget, tudnátok nekem olyan videószerkesztő programot mindani, ami az alábbi kritériumoknak megfelel?
-30db kis videó összevágása egymás után
-a videók között lehessen 1-2mp szünetet beállítani, ne egyből, ömlesztve jöjjenek
-lehetőleg magyar legyen
-androidra
-ingyenes legyen
Amiket eddig próbáltam, egyikben sem lehet a videók közti időt állítani, csak az átmenetet, ezzel a videó vége elvész.
2020. jan. 6. 18:01
1/7 Szirty válasza:
Csinálj egy pár másodperces videót amin nincs semmi és ezt dobd be minden videó közé.
2/7 anonim válasza:
Ha a vízjel nem zavar, akkor kinemaster vagy PowerDirector.
3/7 anonim válasza:
Mobilon/tableten akarsz videót vágni? Hmmm... Sok sikert! Am windowsra ajánlom a Sony Vegast, adobe premieret es tarsait. Nyilvan ezek nem ingyenesek de torrenten mind fenn van
4/7 A kérdező kommentje:
Első 2válaszoló, köszi :)
3.miért baj, ha telefonon? :D igen azon. És?
2020. jan. 7. 09:46
5/7 DjImipapa válasza:
Azért nem lehet igazán telefonon, mert NEM arra készült. Komolyabb minőség, és bonyolult szerkesztés után a renderelés órákig tart, a telefon hőmérséklete pedig az egekbe szökik...ennyi.
6/7 anonim válasza:
#3as vagyok. Nevetseges h telefonon akarsz videotszerkeszteni, 5os leirta h miert. Raadasul a kicsi kepmeret miatt latni se fogod.
7/7 A kérdező kommentje:
A videó elkészült. Telefonon...
Számunkra tökéletes lett, és a telefonom is köszöni, jól van 😂🤣😉
2020. jan. 10. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!